Over Celestial body

Over ons

Welkom bij Celestial Body

Mijn naam is Daniëlle van Ginhoven, ik ben in 2005 als gediplomeerd pedicure afgestudeerd, waarna ik in 2006 de deuren van mijn eigen salon heb geopend. De salon is aangesloten bij de erkende vakbranche organisatie ProVoet en staat tevens vermeld in het kwaliteitsregister voor pedicures. Hiermee bent u verzekerd van kwaliteit en deskundigheid van het vak. Naast de basis pedicurebehandelingen ben ik ook gespecialiseerd in diabetische voetbehandelingen.

Door het doorlopend volgen van bijscholing, cursussen en het bijwonen van congressen zorg ik ervoor dat ik op de hoogte blijf van alle ontwikkelingen en u een kwalitatieve behandeling kan blijven bieden.

In de salon streef ik ernaar om u op uw gemak te stellen, en uw bezoek even een moment voor uwzelf te laten zijn.

Voor de behandelingen worden uitsluitend producten met hoogwaardige ingrediënten gebruikt, waaronder Saicara en de natuurlijke producten van de Noordkroon uit Texel.

Naast pedicurebehandelingen biedt ik u ook diverse andere behandelingen, waaronder manicures, harsen of hotstone massages aan.

Ik hoop u binnenkort in mijn salon te mogen ontvangen.

Vriendelijke groet,
Daniëlle van Ginhoven

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”7.5em”][vc_empty_space height=”7.5em”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” inverse=”yes” css=”.vc_custom_1459347818729{background-image: url(http://jacqueline.themerex.net/wp-content/uploads/2016/03/Rectangle-136-copy.jpg?id=351) !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”11.4em”]

[vc_empty_space height=”10.5em”][/vc_column][/vc_row]